El Balís

Sant Andreu de Llavaneres

Inici d’obra en breu

Promoció habitatge social

El Balís és una promoció de 24 habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer ubicada a Sant Andreu de Llavaneres. En concret, la promoció es troba situada al Carrer del Balís, una zona excepcional, propera al Port El Balís i a la platja, que, a més, disposa d’excelents comunicacions.

El Balís està formada per dos edificis que agrupen habitatges de 2 i 3 dormitoris i que compten amb 1 i 2 banys.

Destaquen els habitatges, també, per comptar amb espais exteriors: les plantes baixes disposen de jardins i les plantes pis de terrasses.

Seguint els criteris de la Fundació Nou Lloc, els habitatges de la promoció seran accessibles i fàcilment adaptables per garantir que totes les persones puguin fer-ne ús.

Alhora, la promoció disposa d’aparcament per als residents situat a la planta soterrania de la promoció.

Amb objectiu d’afavorir la vida comunitària, així com els espais a l’aire lliure, El Balís compta amb una zona comunitària d’ús exclusiu per als inquilins.

Tot, en una zona residencial, ben comunicada i propera a diverses zones esportives i espais naturals.

El Balís és una promoció sobre sòl públic cedit per l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres amb un dret de superfície a 75 anys.

Qualificació energètica AA+

Està previst que El Balís adquireixi la màxima qualificació energètica, la AA+. Es tracta d’una qualificació energètica que, segons es preveu, s’obtingui tant per consum energètic com per emissions de CO2.

En si, l’edifici comptarà amb bombes de calor comunitàries amb aerotèrmia per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i Climatització (aire fred i calent). Aquestes bombes de calor s’alimentaran, també, per plaques solars fotovoltaiques.