El Balís

Sant Andreu de Llavaneres

Inici d’obra en breu

Promoció habitatge social

El Balís és una promoció de 24 habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer ubicada a Sant Andreu de Llavaneres. En concret, la promoció es troba situada al Carrer del Balís, una zona excepcional, propera al Port El Balís i a la platja, que, a més, disposa d’excelents comunicacions.

El Balís està formada per dos edificis que agrupen habitatges de 2 i 3 dormitoris i que compten amb 1 i 2 banys.

Destaquen els habitatges, també, per comptar amb espais exteriors: les plantes baixes disposen de jardins i les plantes pis de terrasses.

Seguint els criteris de la Fundació, els habitatges de la promoció seran accessibles i fàcilment adaptables per a garantir que totes les persones puguin fer-ne ús.

Alhora, la promoció disposa d’aparcament per als residents situat a la planta soterrània de la promoció.

Amb objectiu d’afavorir la vida comunitària, així com els espais a l’aire lliure, El Balís compta amb una zona comunitària d’ús exclusiu per als inquilins.

Tot, en una zona residencial, ben comunicada i propera a diverses zones esportives i espais naturals.

El Balís és una promoció sobre sòl públic cedit per l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres amb un dret de superfície a 75 anys.

Qualificació energètica AA

Està previst que El Balís adquireixi la màxima qualificació energètica, l’AA. Es tracta d’una qualificació energètica que, segons es preveu, s’obtingui tant per consum energètic com per emissions de CO2.

En si, l’edifici comptarà amb bombes de calor comunitàries amb aerotèrmia per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i climatització (aire fred i calent). Aquestes bombes de calor s’alimentaran, també, per plaques solars fotovoltaiques.