Edifici Atrium

Martorell

Promoció habitatge social

Edifici Atrium és una promoció d’obra nova en lloguer formada per 130 habitatges amb HPO d’1, 2, 3 o 4 dormitoris amb amplis balcons, pàrquing i traster, en el nou barri de la Sínia.

Es tracta d’una ubicació excepcional que compta amb un gran parc central de 20.000 m² de zones verdes, un eix comercial, zona d’oficines, places, carril bici i zones per als vianants i de jocs infantils.

Una ubicació amb excel·lents comunicacions, connectada amb tots els transports públics i les principals carreteres de Barcelona.

  • Ferrocarrils (S8, R6, R60, R5 I R50).
  • Rodalies (R4 i R8).
  • Autobusos urbans i interurbans.

Tot això en un municipi amb un entorn on el teixit industrial, els espais naturals i els serveis i equipaments es combinen perfectament per a oferir a les famílies tot el necessari per a una vida còmoda i tranquil·la, a tan sols 25 km de Barcelona.

Els habitatges compten amb espais amplis, abundant llum natural, distribució funcional i el màxim nivell de qualificació energètica (AA), fet que permetrà beneficiar-se de:

  • Major estalvi en les factures de subministraments gràcies a un menor consum i manteniment.
  • Major confort tèrmic, acústic i lluminós gràcies al bon aïllament tèrmic que evita l’entrada de calor a l’estiu i de fred a l’hivern.
  • Grans finestres hermètiques que permeten el pas de llum natural.
  • Menors emissions de CO₂ per a protegir el nostre planeta.

Edifici Atrium es completa amb garatge comunitari i trasters en la planta soterrani de l’edifici.

Es tracta d’una promoció sobre sòl públic cedit per l’Ajuntament de Martorell amb un dret de superfície a 75 anys i finançada pels Fons Europeus Next Generation impulsats per la Unió Europea.

Qualificació energètica AA

Edifici Atrium compta amb una certificació energètica AA per consum energètic i per emissions CO², atorgada per l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).

Com a sistema de producció d’energia, Edifici Atrium emplea l’aerotèrmia combinada amb les plaques fotovoltaiques per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i Climatització (aire fred i calent). L’ús d’aquesta energia renovable i el fet de comptar amb màquines comunitàries permeten obtenir millors resultats en termes d’eficiència.

A més, Atrium compta també amb altres característiques reconegudes per aquest distintiu. Per exemple, les fusteries d’alumini amb ruptura de pont tèrmic, els aïllaments d’elevada qualitat que afavoreixen un menor consum d’energia i el fet que tots els pisos siguin passants. És a dir, amb obertura a dues façanes, produint així una millora de la ventilació de manera natural i que afavoreix el comfort tèrmic dins de l’habitatge.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

  • Habitatges d’1, 2, 3 i 4 dormitoris de 55 a 90m².
  • Certificació energètica AA.
  • Amplis balcons.
  • Cuines obertes.
  • Tancaments d’alumini, amb trencament de pont tèrmic i envidrat doble amb cambra d’aire.
  • Aerotèrmia comunitària combinada amb les plaques fotovoltaiques per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i Climatització (aire fred i calent), la qual cosa permet obtenir millors resultats en termes d’eficiència.
  • Garatge comunitari.
  • Servei de Consergeria.
  • Porter automàtic.

* Les presents imatges creades digitalment són merament il·lustratives i en cap cas tenen caràcter contractual, reservant-se a FUNDACIÓ NOU LLOC la facultat d’introduir aquelles modificacions que vinguin motivades per raons d’ordre tècnic, jurídic o comercial de la direcció facultativa o autoritat competent, i en aquest cas els elements d’aquestes imatges seran substituïts per uns altres de similar qualitat o funcionalitat.

* Al ser una promoció en desenvolupament, el certificat energètic mostrat és del projecte. Un cop finalitzada l’obra, s’obtindrà el certificat definitiu.

Un projecte dels Next Generation

Edifici Atrium és una promoció finançada per la Unió Europea a través dels Fons Europeus Next Generation.

A més, Edifici Atrium compta amb el finançament de l’Intitut Català de Finances.