Edifici Atrium

Martorell

En procés de construcció

Promoció habitatge social

Edifici Atrium són 130 habitatges de lloguer social situats al nou desenvolupament del barri de La Sínia, a Martorell.

Es tracta d’un edifici a quatre vents, amb quatre façanes: a l’oest amb el carrer Barons de Castellvell, a sud amb l’Avinguda Francesc Riera, a l’est a una zona peatonal i a nord a un espai enjardinat amb unes privilegiades vistes a les muntanyes de Montserrat.

Amb dues plantes soterrani, 4 plantes pis i àtics, Atrium està format per 130 habitatges, 130 places d’aparcament, 65 per motos, 260 per bicicletes i 130 trasters. Gràcies a la seva forma de “dònut“ s’aconsegueix que tots els habitatges girin al voltant d’un pati central, fent que gairebé la totalitat dels habitatges siguin passants.

Amb pisos d’1, 2, 3 i 4 dormitoris que comptaran amb unes superfícies d’entre 60 i 90 m2  segons tipologia, tots amb terrassa, balcó o pati. A nés, seran accessibles i fàcilment adaptables, garantint, així, que tots els usuaris puguin fer-ne ús.

Atrium és una promoció sobre sòl públic cedit per l’Ajuntament de Martorell amb un dret de superfície a 75 anys. Entrega prevista pel quart trimestre de 2023.

Qualificació energètica AA+

Edifici Atrium compta amb una certificació energètica AA per consum energètic i per emissions CO², atorgada per l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).

Com a sistema de producció d’energia, Edifici Atrium emplea l’aerotèrmia combinada amb les plaques fotovoltaiques per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i Climatització (aire fred i calent). L’ús d’aquesta energia renovable i el fet de comptar amb màquines comunitàries permeten obtenir millors resultats en termes d’eficiència.

A més, Atrium compta també amb altres característiques reconegudes per aquest distintiu. Per exemple, les fusteries d’alumini amb ruptura de pont tèrmic, els aïllaments d’elevada qualitat que afavoreixen un menor consum d’energia i el fet que tots els pisos siguin passants. És a dir, amb obertura a dues façanes, produint així una millora de la ventilació de manera natural i que afavoreix el comfort tèrmic dins de l’habitatge