Gregal

Badalona

Promoció lliurada el 2n trimestre de 2022

Edicici Gregal són 80 habitatges de lloguer social situats a la ciutat de Badalona. Un projecte de ciutat que enllaça els barris residencials de Montigalà i Bufalà, molt a prop del Centre Comercial Montigalà, i amb unes excel·lents comunicacions amb Barcelona.

Situat al Carrer de la Batllòria amb la plaça Jordi Dauder i Guardiola, l’edifici forma part de la zona de nou desenvolupament que integra també la construcció d’Edifici Llevant, la urbanització d’una nova plaça a la que dona l’edifici, un CAP i superfície comercial.

Els habitatges d’Edifici Gregal són accessibles i fàcilment adaptables, garantint, així, que totes les persones usuàries puguin fer-ne ús.

Amb pisos d’1, 2, 3 i 4 dormitoris; tots ells compten amb plaça d’aparcament i traster, elements que li confereixen un valor afegit a l’habitatge. A més, Edifici Gregal incorpora materials que en facilitaran el seu manteniment futur.

És una promoció sobre sòl public en cessió del dret de superfície a 75 anys, gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i al finançament de la banca ètica de Triodos Bank.

El projecte s’acull al Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021 amb les corresponents subvencions per poder oferir lloguer a 7€/ útils/mes.

 

Qualificació energètica AA

Edifici Gregal compta amb la certificació de qualificació energètica AA que atorga l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN). Una de les característiques que li ha valgut aquesta certificació és la instal·lació de bombes de calor comunitàries amb aerotèrmia per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i Climatització (aire fred i calent). Aquestes bombes de calor s’alimenten, alhora, per plaques solars fotovoltaiques instal·lades a la promoció.

A més, l’edifici disposa d’un gestor energètic que permet un estalvi d’energia i suposa una important reducció de les emissions CO2 a l’atmosfera, contribuint així a minimitzar l’impacte de l’edifici en el medi ambient. El gestor energètic també es tradueix en nombrosos avantatges pels usuaris: més espai dins l’habitatge, manteniment preventiu, instal·lacions que es mantenen en perfecte estat de funcionament i que, per tant, allarguen la seva vida útil, etc.

Això, juntament amb l’ús de plaques fotovoltaiques i l’aïllament tèrmic de façanes i finestres, permet a l’edifici un important estalvi d’energia i nombrosos avantatges per als seus llogaters.

Un projecte finançat per Triodos Bank

Gregal ha comptat amb el finançament de la banca ètica Triodos Bank.