Gregal

Badalona

Promoció lliurada el 2n trimestre de 2022

L’Edicici Gregal són 80 habitatges de lloguer social assequible sobre un dret de superfície de 75 anys que estan situats a la ciutat de Badalona. Amb pisos d’1, 2, 3 i 4 dormitoris; tots ells compten amb plaça d’aparcament i traster. Aquests elements li confereixen a l’habitatge un valor afegit, ja que en el cas dels trasters representen una ampliació de la superfície del pis per emmagatzemar tots aquells estris d’ús puntual (bicicletes, material d’esquí, maletes, etc.).

Situat al carrer Gregal de Badalona, Edifici Gregal forma part d’un nou desenvolupament que integra també la construcció de l’Edifici Llevant (56 habitatges de protecció oficial en venda – ja adjudicats), la urbanització d’una nova plaça a la que dona l’edifici, un CAP i més de 4.500 metres quadrats de superfície comercial.

Edifici Gregal forma part per tant d’un projecte de ciutat que enllaça els barris residencials de Montigalà i Bufalà de la ciutat de Badalona, està situat molt a prop del Centre Comercial Montigalà, i té unes excel·lents comunicacions amb Barcelona.

A més, la promoció compta amb qualificació energètica A i tots els seus habitatges són accessibles i fàcilment adaptables.

El projecte s’acull al Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021 amb les corresponents subvencions per poder oferir lloguer assequible a 7€/ útil/mes.

 

Qualificació energètica AA

L’Edifici Gregal compta amb la certificació de qualificació energètica A que atorga l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN). Una de les característiques que li ha valgut aquesta certificació són el sistema d’aerotermia de l’edifici que s’empra per a la producció d’aigua calenta sanitària i calefacció amb bomba de calor.

A més, l’edifici disposa d’un gestor energètic que permet un estalvi d’energia i suposa una important reducció de les emissions CO2 a l’atmosfera, contribuint així a minimitzar l’impacte de l’edifici en el medi ambient. El gestor energètic també es tradueix en nombrosos avantatges per l’usuari: més espai dins l’habitatge, manteniment preventiu, instal·lacions que es mantenen en perfecte estat de funcionament i que per tant allarguen la seva vida útil, etc.

Això, juntament amb l’ús de plaques fotovoltaiques i l’aïllament tèrmic de façanes i finestres, permet a l’edifici un important estalvi d’energia i nombrosos avantatges per als seus llogaters.