Ponent

Palau-solità i Plegamans

Inici d’obra en breu

Promoció habitatge social

Situada al barri de la Serra de Can Riera, al Camí de la Serra de Ponent, 15-17-19, la promoció compta amb dos edificis que, en conjunt, disposen de 52 habitatges.

Es tracta d’habitatges d’1, 2 o 3 dormitoris: els d’1 i 2 dormitoris compten amb un bany, mentre que els de 3 dormitoris disposen de dos.

Ponent destaca, a més, per tenir espais exteriors en tots els habitatges. En aquest sentit, les plantes baixes compten amb patis i els habitatges de les plantes pis amb terrasses.

A nivell comunitari, la promoció compta amb un pàrquing per a residents (amb una plaça per habitatge), aparcaments per a bicicletes i una zona comuna amb espais verds.

Ponent és una promoció que es construeix mitjançant un nou sistema d’industrialització i que està finançada pels Fons Europeus Next Generation impulsats per la Unió Europea.

Qualificació energètica AA

Ponent compta amb una qualificació energètica AA, obtinguda per disposar de diferents instal·lacions d’eficiència energètica. Es tracta de la màxima qualificació atorgada per l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN).

Entre les instal·lacions d’eficiència energètica de les quals disposa la promoció, destaquen les plaques solars fotovoltaiques per a proveir d’energia als habitatges, el sistema d’aerotèrmia comunitària per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i un sistema de reaprofitament de les aigües pluvials.

Un projecte dels Next Generation

Ponent és una promoció finançada per la Unió Europea a través dels Fons Europeus Next Generation.