Soler i Cortada

Cornellà de Llobregat

En procés de construcció

Promoció habitatge social

Soler i Cortada, situada a Cornellà de Llobregat, és una promoció que compta amb 53 habitatges de lloguer social distribuïts en dos edificis: Nord, de 26 habitatges, i Sud, de 27.

Per tipologies, tots dos edificis disposen d’habitatges d’entre 1 i 3 dormitoris i 1 i 2 banys.

A més, alguns dels habitatges situats a planta baixa, planta primera i àtics compten amb terrasses que permeten als inquilins gaudir d’espais exteriors dins de la seva llar.

Els habitatges de Soler i Cortada són accessibles i fàcilment adaptables per a garantir que totes les persones puguin fer-ne ús.

Soler i Cortada és una promoció sobre sòl públic cedit per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat amb un dret de superfície a 75 anys i finançada pels Fons Europeus Next Generation impulsats per la Unió Europea.

Qualificació energètica AA

L’edifici disposa de bombes de calor comunitàries amb aerotèrmia per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i climatització (aire fred i calent). Aquestes bombes de calor s’alimenten també per plaques solars fotovoltaiques.

L’ús d’aquesta energia renovable, i el fet de comptar amb màquines comunitàries, permeten obtenir millors resultats en termes d’eficiència.

Un projecte dels Next Generation

Soler i Cortada és una promoció finançada per la Unió Europea a través dels Fons Europeus Next Generation.