El Triangle del 22@

Barcelona

Edifici residencial distribuït en planta baixa i 6 plantes tipus amb 53 habitatges de protecció oficial en règim general de lloguer, 53 trasters i 59 places d’aparcament, al districte 22 @ de Barcelona.

Aquesta zona desenvolupada en els últims anys a l’àrea del Poblenou forma part d’un important projecte de ciutat i de transformació urbanística. Així doncs, el districte del 22 @ compta amb serveis, bones comunicacions, empreses, equipaments i zones verdes; entre d’altres.

Els pisos, amb superfícies entre els 50 i els 72 m2, són de 2 dormitoris a excepció del 7è 5a que és de un; i tots compten amb balcó i safareig.

El Triangle es va construir en un solar propietat de l’Ajuntament amb Adjudicació Directa d’acord a un dret de superfície de 75 anys, amb el finançament de l’Institut Català de Finances. El Consorci de l’Habitatge de Barcelona s’encarrega de l’adjudicació dels pisos.

Els habitatges, amb protecció oficial en règim general de lloguer, estan destinats als ciutadans inscrits al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona que compleixin els requeriments.

Qualificació energètica A

El Triangle del 22@ ha obtingut la certificació de Qualificació energètica A que atorga l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN).

S’han minimitzat les necessitats energètiques dels habitatges implementant sistemes d’estalvi d’energia (façana ventilada, ventilació creuada, control temporitzat de la renovació d’aire dels habitatges i lluminàries de baix consum, entre d’altres) i sistemes de producció d’energia tèrmica renovables i d’alta eficiència (connexió a la xarxa Districlima).