Gregal

Badalona

Pendent de construcció – Entrega dels habitatges en 2021

El desenvolupament Gregal – Llevant constitueix un ambiciós projecte que enllaça els barris residencials de Montigalà i Bufalà de la ciutat de Badalona.

El projecte es troba situat al costat del nou estadi de futbol de Badalona, molt a prop del Centre Comercial Montigalà, i amb unes excel·lents comunicacions amb Barcelona.

Amb un ràpid accés al centre de Badalona, la futura prolongació de la línia 1 de metro enllaçarà la promoció amb el centre de Barcelona en pocs minuts.

Situat al sector de l’Avinguda dels Vents amb carrer Batllòria, aquest desenvolupament són un total de 136 habitatges protegits de règim general, 80 en lloguer i 56 en venda. El projecte suposa també la construcció de 136 trasters, 288 places d’aparcament, una gran plaça pública, un CAP i més 4.500 metres quadrats de superfície comercial.

L’Edifici Gregal estarà destinat al lloguer i serà adquirit per la Fundació Nou Lloc Habitatge Social. Es tracta de 80 habitatges d’entre 39 i 89 m2 de superfície útil, 80 places d’aparcament i 80 trasters sobre un dret de superfície de 75 anys.

A més, comptarà amb qualificació energètica A i tots els seus habitatges seran accessibles i fàcilment adaptables.

És un projecte subvencionat pel Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021.

Qualificació energètica A

L’Edifici Gregal comptarà amb qualificació energètica A ja que, entre altres característiques, utilitza un sistema de aerotermia per a la producció d’aigua calenta sanitària i calefacció amb bomba de calor.

Això, al costat de l’ús de plaques fotovoltaiques i l’aïllament tèrmic de façanes i finestres, permet a l’edifici un important estalvi d’energia i una sèrie d’avantatges per als seus inquilins.