Atalanta

Cornellà de Llobregat

Inici d’obra en breu

Promoció habitatge social

Atalanta és un edifici entre mitgeres situat a la cantonada entre el carrer Rosselló i el passeig de la Campsa, al municipi de Cornellà de Llobregat.

Amb un total de 40 habitatges, 14 places d’aparcament i 40 trasters, es tracta d’un edifici  de planta soterrani, planta baixa i quatre plantes pis. Atalanta compta amb habitatges d’un, dos i tres dormitoris; tots ells amb importants terrasses i una distribució flexible que permet múltiples usos dels espais interiors.

Atalanta és una promoció en col·laboració amb l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ja que es tracta d’una concessió de l’ús privatiu dels terrenys municipals per a la construcció i explotació d’habitatges dotacionals. Entrega prevista al segon semestre de 2023.

Qualificació energètica AA

Atalanta és una promoció que gaudeix de la qualificació energètica AA atorgada per l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN). Una qualificació obtinguda tant pel que fa a consum energètic com a emissions CO².

L’edifici disposa d’aerotermia per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i Climatització (aire fred i calent) i compta també amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a planta coberta.