Bruc

Bruc

En procés de construcció

Promoció habitatge social

Bruc són 124 habitatges de lloguer social amb Protecció Oficial situats en una zona residencial de Cubelles molt propera al passeig marítim, amb bona comunicació i amb equipaments a prop.

Es tracta de 4 blocs aïllats amb zona comunitària que fan cantonada amb l’avinguda Onze de Setembre, el carrer Clot del Basso i el carrer Rovira i Virgili.

Aquesta promoció compta amb pisos d’1, 2 i 3 dormitoris, amb 1 o 2 banys i tots ells amb terrassa o balcó.

Els habitatges tenen una superfície total útil d’entre 42m2 i 77,7m2 i disposen de places d’aparcament en superfície. A més, són accessibles i fàcilment adaptables, perquè totes les persones residents puguin fer-ne ús.

Bruc és una promoció sobre sòl públic cedit per l’Ajuntament de Cubelles amb un dret de superfície a 75 anys i finançada pels Fons Europeus Next Generation impulsats per la Unió Europea.

Qualificació energètica AA

Bruc és una promoció que, es preveu, compti amb certificació energètica AA per emissions de CO2 i per despesa energètica.

Entre altres característiques, els edificis disposaran d’un sistema d’aerotèrmia per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària (ACS) i climatització (aire fred i calent), elements que suposen un gran rendiment energètic i una reducció de les emissions de CO2.

Un projecte dels Next Generation

Bruc és una promoció finançada per la Unió Europea a través dels Fons Europeus Next Generation.