Dilluns 3 de juliol s’ha donat inici al procediment informatiu per a optar a l’adjudicació d’un dels 130 habitatges de lloguer amb protecció oficial d’Edifici Atrium.

Gestionada per la Fundació Nou Lloc, la promoció compta amb habitatges d’1, 2, 3 i 4 dormitoris, tots ells amb espais exteriors (patis, terrasses o balcons), plaça d’aparcament i traster, i un seguit d’instal·lacions d’eficiència energètica, com aerotèrmia i plaques solars fotovoltaiques, que han permès que Edifici Atrium obtingui la qualificació energètica AA, la màxima que atorga l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).

Requisits a complir i procediment d’inscripció

Els interessats en optar a un habitatge a Edifici Atrium han d’acreditar: 1) un empadronament mínim de 3 anys a Martorell, continu o discontinu, en els darrers 10 anys; i 2) uns ingressos que s’incloguin dintre del barem dictat per la normativa vigent i recollit a les bases de la convocatòria.

Alhora, les persones interessades han d’estar inscrites al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial. Poden fer-ho de manera telemàtica a la web www.martorell.cat/lasinia o, presencialment, demanant cita prèvia, fins a l’1 de setembre de 2023, a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament (plaça de la Vila, 46) de dilluns a divendres en horari de 9 h a 15 h.

Es preveu que dissabte 7 d’octubre se celebri el sorteig públic dels 130 habitatges a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Martorell. Sorteig que també es podrà seguir a través de la pàgina web https://martorelldigital.cat/.

Amb objectiu de facilitar l’accés a l’habitatge a la població de Martorell i a certs col·lectius concrets, tindran prioritat d’accés als lloguers els veïns del municipi d’entre 18 i 40 anys, les famílies monoparentals, les que tinguin membres menors d’edat, les unitats familiars amb persones discapacitades…, entre altres grups.

Una promoció al nou barri de La Sínia

Edifici Atrium s’ubica al barri de nova creació de La Sínia, a Martorell. Una zona residencial que es preveu que compti amb un nou eix comercial, tota mena de serveis, equipaments públics i una zona d’oficines.

A més, disposarà del Parc Central, un gran espai públic de 20.000 m² amb zones verdes, jocs infantils i camins per a vianants que uniran diferents barris de Martorell.